1.9K10
Almere Hout

Nieuwe koffiebar op komst in centrum Oosterwold

Koffieliefhebbers, maak je klaar! In mei opent koffiebar Heilige Boon haar deuren, gelegen in het winkelcentrum van Almere Oosterwold, naast Aktief Bloemsierkunst.

“Na ruim 8 jaar achter de schermen te hebben gewerkt van Aktief Bloemsierkunst komt mijn droom uit: een eigen koffiebar.”, vertelt Rogier Bins op LinkedIn.

Er is een uitgebreid assortiment aan koffies die geserveerd gaan worden. Naast koffie biedt Heilige Boon een scala aan lekkernijen, waaronder macarons, chocolade, tosti’s, biologische croissants, granola en Only Cannoli.

 1. In Oosterwold zijn ze allemaal kampioen zeuren..
  Kom binnenkort wel even langs nadat ik mijn burger heb gehaald bij de nieuwe macdonalds daar

 2. Wat lekker . Ik kom daar geregeld om boodschappen te doen. Heb dan vaak trek in een lekker kopje koffie. Wat Ik hier boven lees, hoop ik dat dat door gaat, idd er word vaak geklaagd, door de mensen die er wonen.

 3. Oosterwoldse Zeurpiet zegt:

  Als die koffie net zo asociaal duur wordt als die bloemen van zijn shop er naast dan zie je mij daar niet .

 4. Wauw!! Kan niet wachten de beste bloemenwinkel van Almere en straks ook de beste koffiebar van Almere 🤩

 5. Piet Zeur zegt:

  Weet je wat ik niet snap als ik de reacties hier lees? Mensen die schijnbaar niet in Oosterwold wonen, helemaal hier komen om hun boodschapjes te doen en dan klagen dat de bewoners daar klagen? Rare kwartels. Wat is hier in vredesnaan zo bijzonder. Blijf lekker in je eigen buurt boodschappen doen. Hebben jullie zelf geen AH, McDonalds of koffietent ofzo? Tenzij je binnen Almere Hout woont, heb ik niks gezegd.

 6. Ben het helemaal eens met Piet. Ik ben van mening dat een koffiezaak een mooie toevoeging zal zijn voor in de buurt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant