Cassandra
1.6K0
Almere

Documentaire over cold case Cassandra van Schaijk

Op NET5 is zaterdag 23 maart om 22.00 uur een documentaire te zien over de Almeerse Cassandra van Schaijk. In 2007 werd haar lichaam gevonden, maar de zaak is tot op het heden niet opgelost

Cassandra raakte na een avond stappen in een discotheek in Almere Stad vermist. Een aantal weken later werd haar lichaam gevonden in de Noorderplassen. Nu, zeventien jaar later, is er nog steeds niet duidelijk wat er precies met haar gebeurd is. 

Gouden tip

De Peter R. de Vries foundation geeft 100.000 euro voor de gouden tip die leidt naar de oplossing van de dood van Cassandra. Ook wordt er 10.000 euro uitgeloofd aan de persoon die haar telefoon kan overhandigen. De gouden tip moet vóór 10 april 2024 bij de Foundation ingediend zijn om in aanmerking te komen voor deze bedragen

Er is de laatste tijd weer veel belangstelling voor de zaak. Dit komt mede door de beloningen die worden gegeven, maar ook is er vorig jaar een boek verschenen over de dood van Cassandra. Twee weken geleden was er aandacht voor de moordzaak tijdens een wedstrijd van Almere City.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant