2K0
Almere

Almeerse Sor in de finale van Wie is de Mol?

Samen met wetenschapsjournalist Anna Gimbrère en presentator Fons Hendriks staat Almeerder Rosario Mussendijk, beter bekend onder zijn artiestennaam Sor, in de finale van het televisieprogramma Wie is de Mol?. De finale vindt plaats op zaterdag 9 maart.

Rosario reisde met een groep bekende Nederlanders naar Mexico om daar opdrachten uit te voeren op zoek naar de mol. Wie precies de mol is, wordt volgende week bekend. Dan wordt ook bekend wie de winnaar en verliezer is. Het is mogelijk dat Rosario de mol is, maar hij kan ook de verliezer zijn en met lege handen achterblijven.

De test

Aan het einde van elke aflevering moeten alle deelnemers een test afleggen. Hier worden verschillende vragen gesteld over de identiteit van de mol. De kandidaten die de meeste vragen goed hebben beantwoord, mogen doorgaan naar de volgende aflevering. Degene met de meeste fouten valt af. In de laatste aflevering voor de finale was dat misdaadjournalist Kees van der Spek.

Degene die wint, en dus de meeste vragen correct heeft beantwoord, wint het geldbedrag dat tijdens de opdrachten door het hele programma is verzameld door de deelnemers.

Afbeelding: AVROTROS

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant