590
Almere

Weerbericht voor vrijdag 1 maart: droog begin van meteorologische lente

Vandaag is in Almere voor de meteorologen de lente begonnen en het is nog best een aardige start met geregeld ruimte voor de zon en droog weer. In de loop van de dag gaat de bewolking wel toenemen en tegen de avond kan er regen vallen. Bij een aanwakkerende wind uit het zuiden wordt het maximaal 10 graden.

Vanavond en vannacht kan er eerst wat regen vallen, maar in de nacht zijn er ook alweer enkele opklaringen mogelijk. De temperatuur daalt naar een graad of 6. Morgen misschien een enkele bui, maar voor de rest droog met ook van tijd tot tijd zon bij 10 graden.

Zondag komt er weer wat meer bewolking voor en kan er een enkele bui vallen, veel stelt het niet voor en nog steeds is het tamelijk zacht voor de tijd van het jaar met middagtemperaturen rond de 10 graden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant