4470
Almere

Almeerse Michelle nieuwe baas van attracties, waaronder LEGOLAND Discovery Centre

De Almeerse Michelle Hoeneveld is vanaf 1 maart de nieuwe General Manager van drie attracties van Merlin Entertainments in de regio Haaglanden. Dit gaat om LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen, SEA LIFE Scheveningen en Peppa Pig World of Play Leidschendam.

De 35-jarige Hoeneveld was in 2020 manager in het buitenland bij SEA LIFE Helsinki en SEA LIFE Blankenberge. Hier werkte zij voor twee jaar. Daarnaast is zij ook Operations Manager bij Madame Tussauds Amsterdam en General Manager bij LEGO® Discovery Centre Brussels geweest. In september 2023 vierde zij haar 10-jarige jubileum binnen Merlin Entertainments.

Na vier jaar keert ze dus weer terug naar Nederland. Ze geeft aan ernaar uit te kijken om bij te dragen aan het succes van deze locaties en om samen te werken met het getalenteerde team om gasten onvergetelijke ervaringen te bieden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant