680
Almere Stad

Podcast voor Almeerse jongeren: wat maakt Almere zo speciaal?

Het jongerenplatform ALLY LIFE start met een podcastavond. Tijdens de podcast worden de ontwikkelingen van de stad Almere door de ogen van jongeren besproken. 15 maart is er een live opname van de podcast ALLY Talks in NOW’s THE TIME aan Belfort 17 in Almere Centrum.

De host van de podcast is Julia van der Most en zij gaat in gesprek met verschillende tafelgasten. De gasten delen hun mening en visie over de toekomst van de stad. Wat maakt Almere zo speciaal? Wat zijn de hoogtepunten en waar liggen de verbeterpunten?

Mensen zijn welkom om als live publiek aanwezig te zijn bij de opnames van de podcast. De inloop begint om 18.00 uur en na afloop is er een DJ aanwezig. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant