huizen lang te koop in Almere
12.1K1

Deze 5 huizen staan het langst te koop in Almere

Ondanks de stijgende vraag naar woningen in Almere, staan er al geruime tijd huizen te koop die maar niet verkocht worden. De onderstaande panden staan al maanden op een gerenommeerde huizenwebsite. Deze vijf huizen staan het langst te koop in Almere.

1. Selendrostraat 13

In de Indische buurt van Almere staat een appartement met een woonoppervlakte van 135 m² te koop. Dit huis beschikt over vier slaapkamers en heeft twee badkamers, verspreid over twee woonlagen. Het huis is in 2011 gebouwd en staat al 24 maanden te koop. De woning beschikt over zonnepanelen en heeft 2 eigen parkeerplaatsen. De vraagprijs is € 399.500 k.k.

selendrostraat almere

2. Nikestraat 3

Dit huis staat in Almere Poort en heeft een woonoppervlakte van 195 m². Het huis beschikt over vijf slaapkamers en heeft een badkamer die voorzien is van een ligbad en een toilet. De woning heeft energielabel A en heeft gedeeltelijk vloerverwarming. Dit vrijstaande huis is in 2011 gebouwd en staat inmiddels al ruim 19 maanden te koop. De vraagprijs is € 875.000 k.k. Dit is dus niet een van de goedkoopste huizen van Almere.

nikestraat almere

3. Hoge Bergse Bos 1

In de Almeerse wijk Overgooi staat een riante villa. Dit exclusieve optrekje staat op een perceel van 2.318 m² en heeft 14 kamers, waarvan er zes slaapkamers zijn. Deze zijn verspreid over een woonoppervlakte van 320 m². De villa heeft drie badkamers en twee aparte toiletten. Met een vraagprijs van € 1.690.000 is het een van de duurste huizen die te koop staan in Almere. Misschien dat het om deze reden al 15 maanden te koop staat.

hoge bergse bos almere

4. Bakboord 15

In de Almeerse wijk Noorderplassen staat een vrijstaande villa met een inpandige garage en vrij uitzicht op de naastliggende recreatieplas. Het huis heeft een woonoppervlakte van 172 m² en beschikt over vijf kamers, waarvan vier slaapkamers. De badkamer is voorzien van een ligbad en douche. Als je een bootje hebt dan kun je deze aanleggen bij je eigen aanlegsteiger in de tuin. Deze villa staat al 13 maanden te koop voor € 1.200.000.

bakboord 15

5. Izanamistraat 19

In Almere Poort staat deze vrijstaande villa al 9 maanden te wachten op een nieuwe koper. De woning heeft een woonoppervlakte van 201 m² en staat op een perceel van 293 m². Je kunt kiezen uit vier slaapkamers voor de nachtrust. Deze villa is in 2017 gebouwd, heeft energielabel A en beschikt over 12 zonnepanelen. De vraagprijs voor dit optrekje is € 879.000 k.k.

izanamistraat almere

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant