400
Almere

Weerbericht voor woensdag 28 februari: vrij veel bewolking

Vandaag is er duidelijk meer bewolking in Almere in vergelijking met gisteren, maar toch laat de zon zich af en toe zien. Het blijft verder overal droog. De wind komt uit een zuidelijke richting en is overwegend matig. Het kwik loopt op naar maximaal 10 graden.

Vanavond en vannacht neemt de bewolking steeds meer toe vanuit het westen en uiteindelijk kan er tegen de ochtend regen gaan vallen. Het kwik zakt iets naar 6 graden.

Morgen verloopt de laatste dag van februari en de meteorologische winter bewolkt. Het gaat ook af en toe regenen of motregenen. Het kwik ligt ondanks alles vrij hoog en stijgt in de middag naar 11 graden. De wind is matig tot vrij krachtig uit het zuiden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant