2081
Almere Buiten

Wijkteam Almere Buiten organiseert gezond en fit festival 

Op woensdag 6 maart wordt er door het Wijkteam Almere Buiten Oost een gezond en fit festival georganiseerd. Er zijn door vrijwilligers, organisaties en partners uit de buurt allerlei activiteiten samengesteld.

Tijdens het festival staan er staan meer dan twintig activiteiten op de planning. Van trainingen over voedingswaarden tot een voorlichting over valpreventie. Sportliefhebbers kunnen zich inschrijven voor verschillende sportlessen, zoals kickboksen, tai chi of Zumba. Kinderen kunnen sporten in de gymzaal of meedoen met een voetbal clinic

Het festival is van 9:00 tot 22:00 uur in buurtcentrum De Cartoon in Stripheldenbuurt. Inschrijven voor het festival kan tot en met 29 februari.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant