560
Almere

Weerbericht voor dinsdag 27 februari: droog en geregeld zon

Februari is dit jaar geen uitblinker in het aantal uren zon, maar vandaag krijgt Almere wel de nodige zonnestralen over zich heen. Het is daarbij ook overal droog en het kwik stijgt naar 8 graden. De wind draait van noordoost naar noordwest en is zwak tot matig van kracht.

Vanavond en vannacht kunnen we droge condities verwachten in de zon met enkele opklaringen. De temperatuur ligt daarbij iets boven het vriespunt. Misschien dat je morgenochtend lokaal moet krabben.

Morgen is het ook weer op veel plaatsen droog en breekt de zon af en toe door. Bij een zwakke tot matige westenwind kan het maximaal 10 graden worden. Uit de wind en in de zon zal het best aangenaam zijn in het centrum.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant