3212
Almere Poort

Auto uitgebrand naast Hollandse Brug, twee gewonden

Bij een ongeluk vlakbij de Hollandse Brug bij Almere zijn maandagavond twee mensen gewond geraakt. Dat bevestigt de brandweer. Een auto raakte een boom en belandde naast de weg, daarna vloog het voertuig in brand.

Het ongeval gebeurde rond 22:30 uur op de Oude Landweg, de weg die precies langs de A6 over de Hollandse brug loopt. Volgens ooggetuigen raakte de bestuurder van de auto de macht over het stuur kwijt waarna de auto van de weg raakte.

Vervolgens vloog de auto in brand, waardoor de hulpdiensten in groten getale uitrukte. De twee gewonden zijn door het aanwezige ambulancepersoneel gecontroleerd en daarna naar het ziekenhuis gebracht. De auto is volledig uitgebrand.

Foto: Luciano de Graaf

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant