4000
Almere Stad

Overvaller aangehouden bij nieuwe overval Primera Almere Parkwijk

Bij een overval op de Primera aan de Haagbeukweg in de Almeerse Parkwijk is vrijdagmiddag iemand aangehouden. Dat meldt de politie op X. De overvaller probeerde rond 16:30 uur de winkel te beroven, maar kwam niet op tijd weg voor de politie.

Het is niet duidelijk of de verdachte een wapen gebruikte bij de overval. Ook is het nog niet duidelijk waar de overvaller het op gemunt had.

Voor de Primera aan de Haagbeukweg is het de tweede overval in een jaar. Bij de vorige overval slaagden twee overvallers erin om, onder dreiging van een vuurwapen, de kassa leeg te roven en te vluchten op een scooter.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant