1.6K0
Almere

Illegale sekswerkers betrapt in Almeerse woningen 

Afgelopen week heeft het interventieteam samen met de politie op meerdere adressen in Almere niet-vergunde prostitutie ontdekt. In twee woningen waren illegale sekswerkers aan het werk.

Het interventieteam en de politie hebben deze controles uitgevoerd nadat er anonieme meldingen waren binnengekomen. In twee woningen waren sekswerkers tegen betaling seksuele handelingen aan het verrichten. Om een seksbedrijf te runnen is een gemeentelijke vergunning vereist, die hadden de sekswerkers niet. 

De sekswerkers moesten de woningen verlaten en zijn meteen opgevangen door de hulpverlening, die hun professionele hulp heeft aangeboden. Tegen de eigenaren en huurders van de woningen worden maatregelen getroffen. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant