2.3K0
Almere Stad

Feyenoord wil later spelen na verlenging in Rome: ‘Almere City wordt de moeilijkste wedstrijd van de week’

Feyenoord heeft geprobeerd om de wedstrijd van zondag tegen Almere City FC op een ander tijdstip te laten spelen. De club hoopte dat het duel dat om 14:30 uur gepland staat later op de dag zou starten, na de verlenging van gisteravond in de Europa League tegen AS Roma. Burgemeester Hein van der Loo is hier niet mee akkoord gegaan.

Na de wedstrijd tussen AS Roma en Feyenoord vertelde Feyenoordtrainer Arne Slot, dat hij een poging heeft gedaan om de wedstrijd in Almere later te laten beginnen. ”Ik dacht vooraf al dat Almere City de moeilijkste wedstrijd van de week zou worden. Dat zullen mensen een rare uitspraak vinden, omdat AS Roma veel meer kwaliteiten heeft dan Almere City”, vertelt Slot aan ESPN.

Slot had gehoopt meer rust te hebben richting de wedstrijd tegen de Almeerse club op zondagmiddag. “Je moet hier om negen uur spelen in een uitwedstrijd, nu is het ook nog verlenging en penalty’s geworden. We zijn heel diep gegaan. We moeten ook nog terugvliegen.”

Stevige uitdaging

Het verzoek om later te spelen heeft burgemeester Van der Loo volgens Slot afgewezen. “Omdat elke burgemeester niet later wil spelen, vanwege de Feyenoord-supporters. Terwijl ze volgens mij de laatste jaren en zeker in Nederland nooit voor problemen zorgen.”

De trainer van Feyenoord zegt dat de wedstrijd van zondag een stevige uitdaging gaat worden: “We zullen morgen en overmorgen kijken wie er kunnen spelen.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant