Cassandra
3490
Almere Stad

Aandacht voor moordzaak Cassandra tijdens wedstrijd Almere City  

Tijdens de wedstrijd van zondag 25 februari om 14:30 uur tussen Almere City FC en Feyenoord is er aandacht voor de zaak van de Almeerse Cassandra van Schaijk. De zaak komt in beeld op de elektronische schermen in het stadion. De politie mist nog altijd de gouden tip.

Cassandra verdween in 2007 na een avond stappen in Almere. Haar lichaam werd later teruggevonden in de Noorderplassen. 

Het onderzoeksteam heeft samen met de Peter R. de Vries Foundation een aantal acties opgezet om aandacht voor de zaak te vragen. Zo staat er ook een beloning van 100.000 euro op de gouden tip over de dood van Cassandra.

Lees ook: Teamleider zaak Cassandra van Schaijk blikt terug: ‘Zaak nooit losgelaten’

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant