1660
AlmereAlmere Haven

Woning in Haven drie maanden gesloten vanwege explosies

Burgemeester Hein van der Loo heeft besloten op 16 februari een woning aan de Hofmark in Almere Haven te sluiten. De komende drie maanden mag niemand het pand betreden. De woning stond al onder cameratoezicht vanwege explosies die er plaatsvonden.

Er vonden begin november meerdere explosies plaats bij de woning. Er ontstond daardoor brand bij de voordeur en een auto die in de buurt geparkeerd stond. Er vielen geen gewonden maar er ontstond wel schade.

Zware maatregel

“Ik realiseer mij dat dit een zware maatregel is, maar bij dit soort besluiten is veiligheid in de buurt mijn hoogste prioriteit. Ik sta voor een veilig Almere zonder criminele dreiging”, zegt de burgemeester.

Na afloop van deze drie maanden wordt beoordeeld of de sluiting langer moet duren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant