590
Almere

Weerbericht voor woensdag 21 februari: opnieuw regen

Vandaag begint de dag nog wel droog in de stad met misschien wat ruimte voor de zon. Al snel raakt het bewolkt en gaat het regenen vanuit het westen. De temperatuur komt rond een graad of 10 te liggen. De wind is matig tot (vrij) krachtig uit een zuidelijke richting.

Vanavond en vannacht wordt het uiteindelijk eventjes droger, maar er blijft wel veel bewolking achter. De temperatuur daalt niet veel verder dan 8 graden.

Morgen gaat het opnieuw regenen en wordt het zeer zacht. In de middag kan het 13 graden worden in de stad. De wind zal in de loop van de dag verder toenemen. Mogelijk kunnen er zware windstoten gaan voorkomen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant