1580
Almere

Succesvolle Almeerse rapper Bens genomineerd voor grote prijs

De Almeerse rapper Bens is genomineerd voor de JUNO Awards. Dat is de belangrijkste muziekprijs van Canada. Hij sleepte de nominatie binnen met zijn nummer ‘Spinnin’, dat al zo’n 145 miljoen streams op Spotify heeft gehaald. Eerder leverde hem dit liedje al een gouden plaat op in Canada.

Door dit succes is het nummer dus genomineerd voor een JUNO Award (Canadese Grammy). De uitreiking hiervan vindt op 23 maart 2024 plaats.

Tiktok

Bens heeft het liedje samen met de Canadese rapper Connor Price gemaakt. Connor Price nam contact op met Bens nadat hij zijn TikTok-account had gezien. Samen hebben ze toen eind 2022 het lied ‘Spinnin’ gemaakt en uitgebracht. Deze twee artiesten blijken nu weer samen te hebben gewerkt op het nieuwe album van Price.

Bovendien heeft Bens ook nog een eigen nummer uitgebracht. Vorige week kwam zijn eerste EP uit met de titel ‘Only One Rule’. Volgens zijn manager is dit niet zijn enige EP, maar juist de eerste van een reeks die dit jaar wordt uitgebracht.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant