9182
Almere Stad

Rabobank verhuist naar Grote Markt

De Rabobank in Almere Stad, gelegen tussen het spoor en de Landdrostdreef, gaat verhuizen. Vanaf 1 maart verlaat de bank de ‘toren’ en verplaatst zich naar het pand aan de Grote Markt 2. Deze vestiging werd vorig jaar groots verbouwd, zodat deze goed bereikbaar is voor klanten en toekomstproof is ingericht.

Volgens Wouter Stevens, directeur van de coöperatieve Rabobank Almere, is door de verbouwing de coöperatieve sfeer van Rabobank terug te zien. Ook zijn elementen die betrekking hebben op herkenbare activiteiten van de bank in Almere en de regio terug te vinden.

De Rabobank aan de Grote Markt
Grote Markt 2

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant