2.4K3
Almere Stad

Opening met gratis appeltaart bij Jumbo in Waterwijk

De Jumbo supermarkt aan het Geinplein in Waterwijk wordt verbouwd. Aanstaande woensdag 21 februari om 9.00 uur is de feestelijke opening van het filiaal. Alle klanten, die voor 25 euro of meer boodschappen doen, krijgen die dag een gratis appeltaart (zolang de voorraad strekt). 

“Naast een mooi en uitgebreid assortiment, krijgt de winkel nu ook een vernieuwd servicepunt, vijf self checkout kassa’s en een nieuwe kletskassa, voor iedereen die om een praatje verlegen zit.”, vertelt filiaalmanager Sjoerd Ammerlaan.

De indeling van de winkel wordt ook ruimer en overzichtelijker. Ook is er verduurzaamd en klanten hebben keuze uit een gevarieerder assortiment.

  1. Heel Hartelijk Gefeliciteerd
    Met jullie nieuw concept,nu nog de prijzen verlagen na voor de coronacrisis en het zal storm lopen in uw vernieuwde supermarkt,dan zou u € 50,00 euro moeten ,anders zijn de appeltaartjes zo op

  2. Bovenaan staat eerste misleidende reclame, bij opening van Jumbo waterwijk gratis een appeltaart, maar dan moet errst €25 aan boodschappen doen, dus de taart zit al in de €25, waarom niet aan alle vaste klanten met of zonder boodschappen ivm feestelijke opening

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant