680
Almere

Weerbericht voor vrijdag 16 februari: weekend verloopt niet droog

Na de zeer zachte donderdag zal het kwik vandaag iets lager uitpakken in Almere. Het wordt maximaal 12 graden aan het einde van de ochtend. Vervolgens trekt er een koufront over met wat regen. Later in de middag enkele opklaringen vanuit het westen. De wind draait naar het westen en is overwegend matig.

Vanavond en vannacht is het droog en komen enkele opklaringen voor. De temperatuur zal geleidelijk zakken naar een graad of 6. Morgen verloopt de zaterdag droog en is er van tijd tot tijd ruimte voor de zon. Het kwik loopt op naar 10 graden.

Zondag komt er weer meer bewolking voor en gaat het enige tijd regenen. Ondanks de regen blijft het nog steeds zacht voor de tijd van het jaar en wordt het 10 graden in de middag.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant