Almere Poort

Bouw van woningen Cascadepark in Almere Poort gestart

De bouw van 36 woningen in Columbus Poort, in het Cascadepark, is begonnen. Het zijn appartementen verdeeld over twee gespiegelde gebouwen: Pinta en Niña. Er zijn zowel twee- als driekamerappartementen te koop.

De prijzen van de appartementen liggen tussen de 340.000 en 517.500 euro. Bij de woning zit een parkeerplaats die zich in de parkeerkelder onder het gebouw bevindt. Daarnaast bezitten bijna alle kamers over een balkon met uitzicht over het aangelegen water.

De bouw is duurzaam, wat betekent dat de gebouwen gasloos zijn. Verder is er de mogelijkheid om energie op te wekken via zonnepanelen. Daarnaast wordt er een sedumdak geplaatst dat zowel regen opvangt als ruimte biedt aan vogels en insecten.

Afbeelding: Julius Lindenbergh (X)

  1. De appartementen waren te doen voor de woonoppervlakte die je krijgt. Gelukkig heeft onze hypotheekadviseur ons erop gewezen dat er voor die prijs veel beters te krijgen was. En inderdaad op 2 minuten lopen van de ah Columbus kwartier het appartement gekocht die wij wilden (105 m2 woonoppervlakte en 90m2 dakterras + overdekt prive parkeerplek) en de prijs? Goedkoper dan de appartementen bij Columbus poort

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant