1.5K0
Almere Poort

Werkzaamheden aan de Poortdreef, één rijbaan beschikbaar van en naar de A6

Van woensdag 21 februari tot oktober 2024 werkt de gemeente aan het bouwen van de brug over de Poortdreef. Dit heeft als gevolg dat van en naar de A6, één rijbaan beschikbaar is. Ook is de rijbaan naar Haven afgesloten, omrijden kan via de Olympialaan. De afsluitingen kunnen zorgen voor grote drukte op de weg, voornamelijk in de spits.

Op de brug komt er langs de Flevolijn een busbaan en een fietspad die de verbinding tussen station Almere Poort en de Hollandse Brug zal moeten verbeteren. Het verkeer kan hierdoor beter doorstromen, de bussen rijden dan net als de treinen op een verhoging. 


Vanaf 21 februari sluit de gemeente de Poortdreef ter hoogte van het spoor voor een deel af. Tijdens de werkzaamheden worden er bijvoorbeeld grote funderingspalen neergezet en worden de liggers voor de brug neergelegd. De bouw zal voor veel overlast zorgen op de Poortdreef. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant