880
Almere

Flevoziekenhuis Almere stuurt 70 ziekenhuisbedden naar Oekraïne

Het Flevoziekenhuis in Almere heeft in samenwerking met de provincie Flevoland zeventig oude ziekenhuisbedden naar Oekraïne gestuurd. Deze bedden, die vorig jaar vervangen zijn door nieuwere modellen, zijn naar ziekenhuizen in het Zuid-Oekraïense Odessa gebracht, meldt de provincie.

De provincie heeft, sinds Rusland twee jaar geleden Oekraïne binnenviel, al veel hulpgoederen naar de regio vervoerd. Het gaat dan voornamelijk om medische hulpgoederen, voedsel, kleding en nu oude ziekenhuisbedden.

Provincie Flevoland meldt dat er nog tachtig bedden vanuit het Flevoziekenhuis klaar staan om ook naar Oekraïne getransporteerd te worden. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant