Crowdfundingsactie
4.9K0
Almere

Almeerse Mascha, die geld inzamelde voor eigen uitvaart, is overleden

De Almeerse Mascha Bruijstens is overleden. Mascha kreeg te maken met een uitgezaaid melanoom en leukemie, een diagnose die haar geen kans op genezing bood. In haar moeilijke situatie startte ze een crowdfundingsactie om haar eigen begrafenis te kunnen bekostigen, aangezien ze door haar langdurige ziekte geen betaalbare verzekering kon afsluiten die deze kosten zou dekken.

Haar verhaal raakte vele mensen en binnen een dag na de start van de actie werd bijna het dubbele van het oorspronkelijke doelbedrag van 10.000 euro gedoneerd. De steun bleef binnenstromen, wat resulteerde in een bedrag dat nu al opgelopen is tot 48.000 euro. Het geld dat overblijft gaat naar de kinderen van Mascha.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant