540
Almere

Weerbericht voor woensdag 14 februari: druilerige en zachte Valentijn

Het is zacht vandaag, want Valentijnsdag gaat in Almere de boeken in met hoge temperaturen. Het wordt maximaal 11 a 12 graden. Het blijft wel bewolkt met ook af en toe regen, vooral vanmiddag. De wind is matig tot vrij krachtig uit het zuidwesten.

Vanavond en vannacht blijft het bewolkt en soms regenachtig. De temperatuur daalt iets naar 10 graden, maar voor half februari is dat bijzonder zacht.

Morgen loopt het kwik mogelijk zelfs op tot 15 graden in de stad. Daarmee kan dan gesproken worden van de eerste lentedag. Het gevoel zegt wat anders, want er komt veel bewolking voor en er valt ook nog af en toe regen. De wind is matig uit het zuiden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant