Almere Buiten

Els van Stichting Wensjes ontvangt Valentijnspakket van Easy FM

Els van Boxtel, beter bekend als Els Wensjes, is vandaag door radiozender Easy FM in het zonnetje gezet. Door een kennis was Els genomineerd voor een Valentijnslunch’. Medewerkers van de zender gingen in de ochtend langs om de lunch bij haar te bezorgen.

De Almeerse zet zich al meer dan dertig jaar in voor Almeerders die het moeilijk hebben of tussen wal en schip dreigen te vallen. In 2013 richtte zij Stichting Wensjes Almere op. Het doel van de stichting is om mensen te ondersteunen in uitzichtloze situaties door het aanbieden van voedselpakketten.

Vanwege haar waardevolle werk is Els dus genomineerd voor de Valentijnsactie van Easy FM door een kennis. Volgens de kennis staat Els namelijk altijd klaar voor anderen. Els was erg verrast door het bezoek van de radiozender. “Geven is leuk, maar krijgen is ook fijn”, zegt Els dan ook. Het valentijns cadeau bestaat uit een lunch van een lokale horecazaak.

Kristel van den Bergh van Easy FM kijkt tevreden op de winactie: “Het was heel leuk op Els in het zonnetje te kunnen zetten. Ze had het niet verwacht en was daarom extra blij. Els doet ook echt iets goed voor anderen en heeft deze lunch dus meer dan verdiend.” Easy FM heeft 60 inzendingen gekregen en hier vijf winnaars uit geselecteerd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant