1.1K4
Almere Stad

Bierfestival ‘TAPT’ voor het eerst naar Almere

Het landelijke bierfestival ‘TAPT’ komt naar Almere. Op 12 en 13 juli kun je voor speciaalbier, wijn en cocktails terecht op de Esplanade. Het is voor het eerst dat dit evenement in de stad georganiseerd wordt.

Het festival is bedoeld om te dansen, te eten en drinken en spelletjes te spelen. “Denk aan meerdere gratis spelletjes zoals Jeu de Boules, Jenga, sjoelen, beerpong. Maar ook tafelspelletjes in samenwerking met 999 Games”, aldus TAPT.

De organisatoren willen zich onderscheiden van andere evenementen, door een minimumleeftijd van achttien jaar te hanteren. “We hebben hier bewust voor gekozen”, melden zij, “op TAPT Festival kunnen papa en mama ook eens even lekker los, zonder dat de kinderen van andere tussen je benen doorrennen.”

Tickets voor het evenement zijn vanaf mei verkrijgbaar.

Foto: ANP

  1. Top euhh tapt dat xe naar Almere komen Almere wordt nog een echt speciaal bier stad. Al vele brouwers met hun 10 x flevobierfestival van PINT.nl en de vele bierproeverij in poppodium de Meester

  2. P van Pareren zegt:

    Leuk! Welke brouwerijen komen hun bier presenteren en tappen? Zijn er ook lokale brouwerijen uit Almere aanwezig?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant