390
Almere

Weerbericht voor vrijdag 9 februari: zacht weekeinde

Gisteren was het nog waterkoud in Almere met slechts 3 graden, maar vandaag is het met een graad of 12 bijna 10 graden warmer. De wind komt uit het zuiden en is meest matig van kracht. Er valt eerst nog regen, maar vanmiddag wordt het op de meeste plaatsen droog.

Vanavond en vannacht zijn er wolkenvelden, maar ook enkele opklaringen. Daarbij kan er een bui vallen. Het kwik zakt naar 7 graden. Morgen vrij veel bewolking, maar soms ook wat zon. Later op de dag gaat het regenen bij 11 graden.

Zondag ligt het kwik iets lager, maar met 10 graden is het nog steeds zacht. Verder valt er eerst regen, maar in de loop van de dag is er ook wat zon mogelijk. Verder kan er dan ook nog een bui vallen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant