drugs illegale middelen
3400
Almere Haven

Vier aanhoudingen na vondst drugs, vuurwapen en geld in woning Haven

In een woning in Almere Haven is afgelopen woensdag een grote hoeveelheid drugs aangetroffen. Ook is er een vuurwapen en veel contant geld gevonden. Er zijn vier verdachten aangehouden. Dat meldt de politie Stad-Haven in een Instagram-bericht.

De politie kwam de zaak op het spoor naar aanleiding van informatie dat er mogelijk drugs gedeald werd door iemand in Haven. Na onderzoek dat enkele maanden duurde, heeft ze een inval gedaan in een woning aan het Middenhof in het stadsdeel.

In de woning was zowel een grote hoeveelheid hennep, contant geld als een vuurwapen aanwezig. Dat heeft de politie allemaal in beslag genomen. Ook zijn er vier verdachten aangehouden. De politie geeft aan dat er mogelijk nog meer aanhoudingen worden verricht en het onderzoek door loopt.

Bron foto: Instagram – @politie_almere_stad_haven

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant