Almere

City heeft nog 11 punten nodig voor nog een jaar Eredivisie

Speler Jochem Ritmeester van de Kamp, Almere City teammanager Jasper Meeder en schrijfster / historicus Eva Vriend schuiven deze week aan in #AlmEredivisie: De Podcast.

In de podcast van Omroep Flevoland en 1Almere bespreken we elke week de verrichtingen van de kersverse eredivisionist Almere City FC tijdens hun debuutjaar op het hoogste niveau.

Presentator Martijn de Groot blikt met dit drietal uitgebreid terug op afgelopen vrijdag toen Almere City op eigen veld concurrent Excelsior met 2-1 wist te verslaan. De ploeg van Alex Pastoor staat nu keurig 12de op de ranglijst met 23 punten uit 20 wedstrijden. De Almeerders hebben in de resterende 14 wedstrijden nog 11 punten nodig om zich veilig te spelen in de eredivisie.

Eva Vriend schrijft dit seizoen columns in De Volkskrant over Almere City FC. In de Podcast vertelt ze uitgebreid over haar bijzondere ervaringen bij de voetbalclub. Onlangs werd Vriend nog verkozen tot polderpionier van 2023

Teammanager Jasper Meeder is sinds 2018 actief bij City. Eerst als video-analist, later werd hij teammanager. Meeder vertelt in de Podcast uitgebreid over zijn job, waar veel bij komt kijken.

De podcast is te beluisteren via Apple PodcastsGoogle PodcastsSpotify en op deze website.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant