880
Almere

Weerbericht voor dinsdag 6 februari: gemiezer, later meer regen

Vandaag is het bewolkt in de stad en valt er soms regen of motregen. Grote hoeveelheden zijn het nog niet. De temperatuur komt uit rond 10 a 11 graden. Het is behoorlijk winderig, want er staat een vrij krachtige tot harde wind uit west tot zuidwest. Zeker in het centrum tussen de hoge gebouwen kan de wind behoorlijk vlagerig zijn.

Vanavond en vannacht gaat het harder regenen vanuit het noordwesten. We komen in de loop van de nacht in koudere lucht, want het kwik zakt naar 5 graden bij een afnemende wind.

Morgen is het overwegend droog, maar er komt wel veel bewolking voor. De wind is zwak tot matig uit een noordwestelijke richting. De temperatuur ligt in de middag rond een graad of 6 en daarmee is het een stuk kouder dan de afgelopen dagen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant