6830
Almere

Groep Almeerders wil indoor skatepark: ‘Skaten in de regen is een ‘no go’

Almeerse skateliefhebbers missen een indoor skatepark in de stad. “We hebben hele goede buitenparken in Almere, daar zijn wij al heel blij mee”, melden zij. “Maar skaten in de regen is een ‘no go.” Daarom is er een petitie gestart voor de aanleg van zo’n park. De petitie is inmiddels bijna 130 keer ondertekend.

Naast de mogelijkheid om te skaten, willen de deelnemers in het park iets kunnen drinken en naar livemuziek luisteren. “Het idee is om de kunst en cultuur op te krikken door bandjes te laten spelen en een kleine horeca bar erbij te maken.”

De initiatiefnemer verwacht dat de petitie 200 keer ondertekend zal worden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant