1.4K0
AlmereAlmere BuitenAlmere HavenAlmere Stad

Werkzaamheden vanaf 7 februari: acht bruggen in Almere niet veilig genoeg

Acht bruggen aan de Waddendreef in Almere voldoen niet aan de verkeersveiligheidsrichtlijnen. Dat blijkt uit onderzoek van de gemeente. Op 7 februari beginnen de eerste werkzaamheden. Het verkeer wordt daarom omgeleid. Dit duurt volgens de gemeente tot halverwege maart.

Het gaat om een verhoging van de leuningen van de Noord- en Zuidkanten van de 2e Beatrixpoort, de 2e Parkweteringbrug, de 2e Prinsenpoort en de Landvoogdpoort. De 2e Prinsenpoort wordt als eerste onder handen genomen.

Tijdens de werkzaamheden aan de brug is er een afsluiting voor doorgaand verkeer buiten de spitsuren. Het verkeer wordt omgeleid via de Stedendreef en de Spoordreef. “De omleidingsroutes worden aangegeven met bekende, gele informatieborden”, meldt de gemeente.

Foto: ANP

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant