1800
Almere

Weerbericht voor vrijdag 2 februari: begin van een grijze periode

Misschien dat vanochtend de zon nog even tevoorschijn komt, maar uiteindelijk raakt het helemaal bewolkt in Almere. Het blijft wel overal droog. De temperatuur stijgt naar maximaal 8 a 9 graden bij een matige tot vrij krachtige wind uit west tot zuidwest.

Vanavond en vannacht komt er veel bewolking voor, maar het blijft wel droog. Het kwik daalt niet of nauwelijks, want het is 8 graden. Morgen verloopt de zaterdag grijs met soms ook wat (mot)regen, vooral in de loop van de dag. Het wordt 10 a 11 graden in de stad.

Zondag zal de bewolking een belangrijke rol spelen en soms valt er wat regen. Het kwik blijft hoog, want het wordt opnieuw 10 a 11 graden in de middag. Er staat een matige tot vrij krachtige wind uit west tot zuidwestelijke richting.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant