8890
Almere

Moeder die verdacht wordt van doden kind 90 dagen langer vast

De 28-jarige moeder die verdacht wordt van het vermoorden van haar kind in Almere Haven blijft negentig dagen langer vastzitten. Dat laat een woordvoerder van de rechtbank weten aan het ANP. Het kind overleed op 16 januari in een woning aan de Bovenloop.

De hulpdiensten gingen die dinsdagavond naar het appartement voor een reanimatie. De hulp mocht voor het kind niet meer baten. Een broertje of zusje raakte gewond, maar zou het naar omstandigheden goed maken. Het Openbaar Ministerie liet later weten dat de moeder ook haar andere kind had willen ombrengen.

De politie deed onderzoek in en rond de woning. Het is nog steeds onduidelijk wat er in de woning is gebeurd. De leeftijden van de kinderen zijn niet bekendgemaakt. Toen het drama zich voltrok, waren er geen andere mensen in het huis.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant