PT-Room faillissement
2.5K1

Luxe sportschool PT-Room Almere in staat van faillissement gesteld

Leden van de luxe Almeerse sportschool PT-Room hebben onlangs een kennisgeving van een curator gekregen waarin staat dat PT-Room in staat van faillissement is gesteld. De sportschool is onderdeel van de besloten vennootschap Sky Fitness B.V, dat inmiddels onder curatele staat. Alle activiteiten van het bedrijf zijn gestaakt, waaronder de bovengenoemde sportschool.

PT-Room in staat van faillissement

De curator spant zich in om een doorstart te realiseren, zodat het Sky Fitness de activiteiten weer voort kan zetten. Tot dit is gerealiseerd blijft PT-Room tot nader order gesloten. De sportschool in Almere behoort tot het luxere segment. Op de website staat te lezen dat de leden er terecht konden voor training, coaching en lifestyle.

De programma’s voor de leden werden op maat gemaakt en een vaste trainer maakte deel uit van het aanbod evenals het gebruik van high-end apparatuur om mee te sporten Naast de locatie in Almere heeft Sky Fitness B.V ook sportscholen onder dezelfde naam in Amsterdam, Rotterdam, Lelystad en Noordwijk.

De luxe sportschool hanteerde een tarief van 70 euro per uur, per persoon, voor een 1 op 1 training. Nu Sky Fitness B.V onder curatele is gesteld worden de activiteiten van PT-Room Almere gestaakt. Er zijn nog geen verslagen over het faillissement beschikbaar, zo staat te lezen op de website waarop het faillissement openbaar is gemaakt.

In een eerdere versie van dit bericht is mogelijk ten onrechte de suggesties gewekt dat ook andere filialen van PT-Room de deur moeten sluiten. Dit is niet het geval. Alleen de vestiging Almere sluit haar deuren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no posts to show right now.