werkzaamheden aan het spoor Almere
9440
Almere

Twee weekenden op rij werkzaamheden aan spoor rond Almere

De komende twee weekenden wordt er rond Almere aan het spoor gewerkt. Spoorbeheerder ProRail is komend weekend aan het werk tussen Utrecht en Almere Centrum. Volgend weekeinde wordt er gewerkt aan het traject tussen Schiphol en Almere Centrum.

De werkzaamheden van komend weekend beginnen zaterdagochtend om 06.00 uur en duren tot en met zondag 23.59 uur. De dienstregeling is hierdoor aangepast. De werkzaamheden tussen Schiphol en Almere beginnen zaterdag 10 februari om 01.15 uur en duren tot en met maandag 12 februari 02.00 uur. De extra reistijd bedraagt dan een halfuur.

De NS raadt reizigers aan om de reisinformatie goed in de gaten te houden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant