570
Almere

Weerbericht voor woensdag 31 januari: komende nacht regen

De laatste dag van januari zal in Almere nog lange tijd droog verlopen. Wel komt er steeds meer bewolking voor vanuit het westen. De temperatuur ligt vanmiddag in de stad rond de 8 a 9 graden bij een matige zuidwestenwind. Op het Markermeer ook vrij krachtig.

Vanavond en vannacht gaat het enige tijd regenen vanuit het noordwesten. De wind neemt wat af en het kwik daalt naar een graad of 6.

Morgen krijgen we op de eerste dag van februari te maken met opklaringen vanuit het westen en blijft het overal droog. Bij een matige tot vrij krachtige noordwestenwind zal het circa 9 graden worden. Normaal is het begin februari in de stad 5 a 6 graden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant