650
Almere

Historisch: Ashleigh Weerden plaatst zich met Ajax voor kwartfinales Champions League

De Almeerse profvoetbalster Ashleigh Weerden heeft zich met Ajax geplaatst voor de kwartfinales van de Champions League. Het is een historische prestatie, nog nooit eerder lukte dit een Nederlandse club in de Champions League voor vrouwen.

Weerden was dinsdagavond basisspeler in de wedstrijd tegen AS Roma die met 2-1 werd gewonnen. De oud-speelster van Buitenboys gaf voorafgaand aan de wedstrrijd een interview aan de NOS en geeft daarin aan dat ze sinds haar komst naar Ajax het vertrouwen weer helemaal terug heeft.

Volgende week dinsdag is de loting en horen Weerden en haar teamgenoten wie de tegenstander wordt in de kwartfinales.

Foto: ANP

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant