1.4K0
Almere

Aanhoudingen na achtervolging op de A6

Twee inzittenden van een auto zijn dinsdagavond aangehouden na een achtervolging over de A6. Ooggetuigen zagen meerdere politieauto’s met hoge snelheid over de snelweg van Lelystad naar Almere rijden, met het zwaailicht aan.

De politie achtervolgde een personenauto waarvan het kenteken geregistreerd stond, zo meldt een woordvoerder van de politie. Het is onduidelijk waarom het voertuig geregistreerd stond.

Op de Trekweg bij Almere Buiten is de auto klemgereden en sprongen twee inzittenden uit de auto. Na een korte zoektocht is het tweetal aangehouden. De brandweer heeft geassisteerd om te zoeken naar meerdere verdachten maar die zijn niet gevonden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant