1.2K0
Almere BuitenAlmere Stad

Heiwerkzaamheden fietsbruggen Spoorbaanpad gestart, weg tijdelijk dicht 

De heiwerkzaamheden voor de nieuwe fietsbruggen aan het Spoorbaanpad, aan de kant van Parkwijk, zijn deze week begonnen. Het heien zal naar verwachting eind april klaar zijn. In verband met de werkzaamheden is de Tussenring bij de Lage Vaart van donderdag 1 februari 20:00 uur tot vrijdag 2 februari 05:00 uur gesloten. 

De werkzaamheden met de heimachine zijn op werkdagen tussen 7.00 en 19.00 uur. Er wordt niet continu geheid, omdat de heimachine tussendoor verplaatst wordt en de wegwerkers afhankelijk zijn van het weer. 

Er zijn verschillende maatregelen genomen om het geluid tijdens het heien te beperken, maar volgens de gemeente kan er toch nog hard geluid te horen zijn. Tijdens de werkzaamheden worden omwonenden op de hoogte gehouden. 

Tussenring Lage Vaart 

De werkzaamheden in de middenberm van de Tussenring bij de brug over de Lage Vaart zijn bijna klaar. De tijdelijke betonnen barrière kan volgens de gemeente binnenkort weggehaald worden zodat er in beide richtingen weer twee rijbanen beschikbaar zijn.

Eerst zal de Tussenring van donderdag 1 februari 20:00 tot vrijdag 2 februari 05:00 uur gesloten zijn. De Tussenring is tussen de Mondriaanweg en Vrijheidsdreef volledig afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via de Hagevoortdreef, Veluwedreef en Vrijheidsdreef.

De nieuwe fietsbruggen aan het Spoorbaanpad tussen Almere Stad en Buiten moeten eind 2024 klaar zijn. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant