480
Almere

Weerbericht voor maandag 29 januari: droog begin van de week

Vandaag is er flink wat zon, maar net zoals het afgelopen weekend is de lucht niet helemaal blauw in Almere. er trekken ook sluierwolken over, maar het blijft wel overal droog. De wind is zwak tot matig in de stad uit het zuidwesten bij een graad of 8 a 9 in de middag.

Vanavond en vannacht blijven er sluierwolken over Almere trekken, maar daaruit valt geen regen. De temperatuur komt rond een graad of 5 te liggen.

Morgen is er af en toe zon, maar er trekken ook wolkenvelden over. Regen wordt er niet verwacht. Wel wordt er zachte lucht aangevoerd, want het kwik ligt in de middag rond een graad of 12. Normaal hoort het eind januari een graad of 6 te zijn. De wind is matig uit het zuidwesten. Op het Markermeer ook vrij krachtig tot krachtig.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant