3030
Almere Stad

Grote hoeveelheid drugs ontdekt tijdens controle opslagboxen Literatuurwijk

Bij een inspectie van verschillende opslagboxen aan de Transistorstraat in Literatuurwijk zijn grote hoeveelheden drugs ontdekt. Tijdens de controle van afgelopen maandag werden XTC, speed en lachgas aangetroffen. Ook bleek een opslagbox illegaal bewoond te zijn. 

De drugs werden gevonden tijdens een inspectie die werd uitgevoerd door de gemeente Almere in samenwerking met de douane en de politie. Naast diverse soorten drugs werden ook illegale tabak en benodigdheden voor het opzetten van een hennepplantage aangetroffen.

Volgens de gemeente maken criminelen vaker misbruik van legale bedrijven en diensten voor illegale activiteiten. De gemeente gaat daarom in 2024 meer van deze controles uitvoeren om verschillende onzichtbare vormen van criminaliteit aan te pakken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant