fietsenstalling Almere klanttevredenheid
5890
Almere Stad

Fietsenstalling in Almere krijgt hoogste waardering klanttevredenheid

De fietsenstalling aan de Landdrostdreef in Almere heeft in 2023 het hoogste waarderingscijfer van Nederland gekregen. “Dit laat zien dat de servicegerichtheid van de medewerkers wordt gewaardeerd door de reizigers”, reageert de gemeente. Zij feliciteert de medewerkers met hun prijs.

De fietsenstalling neemt het stokje over van de fietsenstalling in Beverwijk, die al jaren de koppositie innam. Het vernieuwde station Almere Centrum heeft twee fietsenstallingen, met in totaal plek voor ruim 3500 fietsen. De Landdrostdreef beschikt het over een servicewinkel waar fietsen gerepareerd kunnen worden. Klanten waarderen de stalling met een 9,2.

Fietsenstalling in Almere met de hoogste waardering

De fietsenstalling aan de Landdrostdreef kreeg in 2023 een 9,2 van klanten. Dit waarderingscijfer overstijgt het cijfer dat klanten vorig jaar gaven aan de fietsenstalling in Beverwijk, die met een 9,0 op de tweede plek kwam te staan en daarmee de de toppositie verloor die de stalling de afgelopen jaren wist in te nemen. 

Op de derde plek is de fietsenstalling op Utrecht Centraal Knoop te vinden met een 8,9. Het cijfer dat de Almeerse fietsenstalling krijgt is volgens NS Stations het resultaat van een uitstekende gastvrijheid  en servicegerichtheid. Op 12 en 19 januari kwamen 537 collega’s die in de fietsenstallingen van de NS werken bij elkaar, waarna de top 3 bekend werd gemaakt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant