1290
Almere

Weerbericht voor dinsdag 23 januari: later vandaag regen

De dag begint in Almere nog heel aardig met geregeld zon, maar de bewolking neemt wel steeds meer toe vanuit het westen. In de loop van de middag kunnen we ook lichte regen verwachten in de stad. Het kwik ligt rond de 8 graden bij een matige tot krachtige wind uit zuid tot zuidwest.

Vanavond en vannacht valt er eerst enige tijd wat regen. De temperaturen liggen hoog met een graad of 10 en het waait nog altijd stevig. Op het Markermeer mogelijk stormachtig met kans op zware windstoten.

Morgen breekt de zon weer door en blijft het op de meeste plaatsen droog. Het waait flink uit het zuidwesten, maar wat minder sterk dan de komende nacht. De temperatuur ligt rond een graad of 10 a 11.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant