parkhuys Almere
630
Almere Stad

Parkhuys Almere organiseert open dag op Wereldkankerdag

Op zondag 4 februari organiseert Parkhuys Almere een open dag. Het centrum zet op deze dag de deuren open om aandacht te vragen voor kanker. Op deze datum is het Wereldkankerdag. Parkhuys heeft die dag activiteiten georganiseerd waar iedereen aan kan deelnemen.

Parkhuys Almere organiseert activiteiten

Het centrum is een van de centra in Nederland waar iedereen terecht kan die met kanker wordt geconfronteerd. Niet alleen patiënten zijn er welkom, ook vrienden en familieleden die met deze ziekte worden geconfronteerd kunnen er terecht voor een luisterend oor. Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd die gericht zijn op ontspanning en verwerking.

Op Wereldkankerdag organiseert het centrum een open dag, die gratis toegankelijk is. Op deze dag vraagt Parkhuys aandacht voor de impact die kanker heeft op alle betrokkenen. Naast het voorzien van informatie wordt er ook aandacht besteed aan creatieve workshops, meditatie en een massage. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden terecht op de website van Parkhuys Almere.

Het centrum is op 4 februari tussen 10:00 uur en 15:00 uur geopend.
De toegang is gratis.

Edvard Munchweg 18B
1328 MA Almere
secretariaat@parkhuysalmere.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant