Puppy speeltuin hondenschool fenna almere
4340
AlmereAlmere Haven

Hondenschool organiseert speeldag voor puppy’s

Om puppy’s te socialiseren, organiseert Hondenschool Fenna in Almere Haven een ‘puppy-speeltuin’. Op 4 februari zijn er tijdsblokken gereserveerd voor puppy’s tussen de acht weken en zes maanden oud. “Hier kan hij ontdekken dat hij vier pootjes heeft en hoe zijn lijfje werkt.”

“Baasjes kunnen de speeltuin voor een half uur reserveren”, vertelt Naomi Rietveld, eigenaresse van de hondenschool, “Ze hebben de speeltuin dan voor zichzelf en hun puppy.”

Naomi organiseert deze indoor-speeldag om jonge honden te helpen wennen aan verschillende ondergronden. “Denk hierbij aan knuffels en een ballenbak. Ook zal ik allerlei geluiden afspelen, zodat de puppy’s daar op een speelse manier kennis mee maken.”

“De eerste vijftien minuten laten we de puppy zelf op ontdekking gaan, maar daarna kijken we hoe we ze kunnen motiveren om meer leuke dingen te proberen.”  Vervolgens wil Naomi de tijd nemen om vragen te beantwoorden over zaken waar de baasjes tijdens de opvoeding tegenaan lopen.

De hondenschool benadrukt dat het mogelijk is om met meerdere honden te komen, “Maar alleen als ze uit hetzelfde nest komen of elkaar heel goed kennen. Bijvoorbeeld als je meerdere honden hebt.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant