2350
Almere

Gemeente Almere waarschuwt voor wind: containers kunnen wegwaaien

De komende dagen kan het hard gaan waaien. Storm Isha zal vanaf de nacht van zondag op maandag over Almere razen. Na de ochtendspits zal de wind weer snel in kracht afnemen. De gemeente Almere waarschuwt inwoners voor containers die door de wind kunnen omvallen en wegwaaien.

Containers, vooral die licht van gewicht zijn of op onbeschutte opstelplaatsen staan, lopen het risico om te vallen of weg te waaien tijdens de storm. Als voorzorgsmaatregel adviseert de gemeente inwoners om containers niet op de gebruikelijke avond, maar pas in de ochtend op de opstelplaats te zetten. De containers worden na het legen op de grond gelegd, zodat ze niet kunnen wegwaaien.

Ondanks de weersomstandigheden zal de gemeente de komende dagen doorgaan met het legen van containers. De vuilniswagen kan vanaf 7 uur komen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant