640
Almere

Ally Creative Agency en Gaiyo te gast in podcast Flevoland in Business

Er staat weer een nieuwe podcast van ‘Flevoland in Business’ online. Presentator Ronald ter Voert praat in het programma wekelijks met ondernemers uit de provincie. Samen met de gasten heeft hij het over succesfactoren van een groeibedrijf, welke fouten er zijn gemaakt en wat het bedrijf ervan leert.

Deze week praat hij met Stefano Hennevelt, commercieel directeur van Ally Creative Agency, ook wel bekend als Ally Life. Ally is een creatief bureau dat opdrachtgevers uit diverse sectoren voorziet van branding video’s, branding campagnes en social media management.

Stefano vertelt dat de creatieve industrie nooit stil staat en dat ze goed op de hoogte moeten blijven van de ontwikkelingen. “We moeten continu goed kijken hoe we zo’n creatief concept inhoud geven.”

Mobiliteit app

Ook gaat Ronald in gesprek met Lucien Groenhuijzen, CEO van Gaiyo: de app waar je toegang krijgt tot alle (deel)vervoersopties. Op de app van Gaiyo zijn meer dan twintig aanbieders te vinden, denk aan openbaar vervoer en deelfietsen, scooters of auto’s. Maar je kan op de app ook vinden waar je kan tanken, laden en parkeren.

Lucien legt uit dat ze met de gemeente willen kijken naar een beter beleid rondom de deelfietsen. “Hoe kunnen we daar beter op handhaven, want dat gaat nu nog niet altijd goed.”

Beluister hieronder de hele aflevering van de podcast Flevoland in Business.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook interessant